Montag, 27. März 2017
Honey Lemon Beehive Cake
2 3/ 4 cups flour
1 1/ 2 teaspoons baking powder
1/ 2 teaspoon salt
1 cup butter, softened
1 1/ 4 cups sugar
1/ 3 cup honey
4 eggs
1/ 2 teaspoon vanilla
3/ 4 cup milk
2 tablespoons lemon juice
Heat oven to 300 degrees F.
Grease and flour Beehive pan; set aside.
In medium bowl, sift together flour, baking powder and salt; set aside.
In large bowl, beat together butter, sugar and honey, scraping bowl often.
Add eggs one at a time, blending well after each addition.
Stir in vanilla. Reduce speed to low and gradually add flour mixture, alternating with milk, mixing just until blended.
Blend in lemon juice. Divide batter evenly among halves of pan, spreading batter to touch top edges of pan, so batter is lower in center.
Bake at 300 degrees F for 50-60 minutes, until toothpick inserted comes out clean.
Cool 15 minutes in pan.
Invert onto cooling rack and cool completely.
Quelle: nordicware
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Опупеть! Как настоящее всё ;0)
AntwortenLöschenпчелки из амазона) формочка тоже,а соты из турецкого супермаркета)
LöschenПравильные пчелы и правильный мед;0)
AntwortenLöschenда,как у винни-пуха)))
LöschenЦвет самого теста очень красивый вышел
AntwortenLöschenалюминий равномерно пропекает,поэтому и цвет такой) теперь только алюминиевые формочки покупать буду)
LöschenDer Kuchen war seht lecker. Er hatte ein seht gutes, fruchtiges Aroma...
AntwortenLöschenDanke, Harry😊, ich freue mich, dass er dir geschmeckt har😊
Löschensieht sehr lecker aus, muss ich mal probieren :)
AntwortenLöschenDanke:) Rezept ist easy, nur zu:)
LöschenWow, der Kuchen schaut sehr interessant aus. Ein Bienenkuchen - hab ich noch nie gesehen. LG Caro
AntwortenLöschenDanke-Danke :)) Die Backform ist relativ neu, habe zum ersten Mal ausprobiert, der Kuchen ist einfach, aber sehr lecker;)
Löschen