Montag, 27. März 2017

Honey Lemon Beehive Cake

Honey Lemon Beehive Cake





2 3/ 4 cups flour
1 1/ 2 teaspoons baking powder
1/ 2 teaspoon salt
1 cup butter, softened
1 1/ 4 cups sugar
1/ 3 cup honey
 4 eggs
 1/ 2 teaspoon vanilla
 3/ 4 cup milk
 2 tablespoons lemon juice



Heat oven to 300 degrees F. 
Grease and flour Beehive pan; set aside. 
In medium bowl, sift together flour, baking powder and salt; set aside. 
In large bowl, beat together butter, sugar and honey, scraping bowl often. 
Add eggs one at a time, blending well after each addition. 
Stir in vanilla. Reduce speed to low and gradually add flour mixture, alternating with milk, mixing just until blended. 
Blend in lemon juice. Divide batter evenly among halves of pan, spreading batter to touch top edges of pan, so batter is lower in center. 
Bake at 300 degrees F for 50-60 minutes, until toothpick inserted comes out clean. 
Cool 15 minutes in pan. 
Invert onto cooling rack and cool completely.



Quelle: nordicware

12 Kommentare:

  1. Опупеть! Как настоящее всё ;0)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. пчелки из амазона) формочка тоже,а соты из турецкого супермаркета)

      Löschen
  2. Правильные пчелы и правильный мед;0)

    AntwortenLöschen
  3. Цвет самого теста очень красивый вышел

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. алюминий равномерно пропекает,поэтому и цвет такой) теперь только алюминиевые формочки покупать буду)

      Löschen
  4. Der Kuchen war seht lecker. Er hatte ein seht gutes, fruchtiges Aroma...

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Danke, Harry😊, ich freue mich, dass er dir geschmeckt har😊

      Löschen
  5. sieht sehr lecker aus, muss ich mal probieren :)

    AntwortenLöschen
  6. Wow, der Kuchen schaut sehr interessant aus. Ein Bienenkuchen - hab ich noch nie gesehen. LG Caro

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Danke-Danke :)) Die Backform ist relativ neu, habe zum ersten Mal ausprobiert, der Kuchen ist einfach, aber sehr lecker;)

      Löschen